17. mai

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

HJEM

17. mai

Fredag 13. mai
Ankomstdag

Middag og innsjekking
Middag fra kl. 18.30
Forrett: 
Sant Christina skinke, hollandaise saus og asparges.
Hovedrett:
Ovnsbakt ørret/ laks, kokte poteter, sandefjordsmør og agurksalat.
Dessert:
Fruktsalat med krem.

Lørdag 14. mai: 
Tur 1: Galdhøpiggen rundt
07.30-10.00 Frokost
Start kl 10.00 fra Juvasshytta.
Forventet tilbake ca kl 17.30/18.00
Påmelding senest 13. mai.

Utstyr: Ski, mat og drikke, utstyr som fjellet krever.
Vi krysser Styggebreen, ned Porten, over Storjuvbreen, ned Illåbandet, over Illåbreen til Tverråbandet. Opp på Tverråtind, ned på Svellnosbreen, over Svellnosbreen, opp under Svellnosi, ned på Styggebreen tilbake til Juvasshytta. Fjellski er en fordel, kan også bruke randonne eller turski. Feller er fordel.

Tur 2: Storgrovhøe ned i Leirdalen – Randonnetur – Samme rute som tur 1 til Storjuvbreen, deretter Heimre Illåbreen opp på Storgrovhøe - flott skikjøring helt ned i bygda og Leirdalen.
kr. 400 per pers. 
Hentes med bil opp til Juvasshytta igjen.

Middag fra kl. 18.30
Forrett:
Potetsuppe m/ hjemmebakt brød
Hovedrett: 
Ytrefilet av rein med viltsaus, sopp, sjalottløk, tyttebær og bakt potet.
Dessert:
Lun eplekake med hjemmelagd vaniljeis 

Underholdning på kveld: Juvasshytta sin fjellhistorie.

Søndag 15. mai: (Påmelding kvelden før.) 
Tur 1: Bukkehøe og Bukkeholstindane. 
Følger samme rute som tur 1 første dag, men tar turen opp Tverråbreen til Bukkehøe. Deretter Bukkeholstindane og Bukkeholsbreen. Turen hjem får en del motbakke.
Kr 400 per pers

Tur 2: Storjuvtind.
Følger ruten fra dag 1, tur 1, til Storjuvbreen. Tar der turen opp på Storjuvtind, samme rute tilbake til Juvasshytta. Fjellski og turski er godt nok utstyr. Siste del tar man beina fatt for oppstigning.
Kr 350 per pers.

Middag fra 18.30
Forrett:
Blomkålsuppe med hjemmebakte rundstykker og urtesmør.

Hovedrett:
Roastbeef med estragonsaus, potetmos og frisk salat. 

Dessert:
Vannbakkels

Underholdning kveld: Lysbildeforedrag med Kjell Nyøygard, sjekk gjerne ut bloggen til Kjell for gode turtips og fine bilder fra Jotunheimen her: http://fjellforer.blogspot.no

Mandag 16. mai:
Tur 1: Skardstind, Eksponert og luftig tur, noe klatring og rapellering. (Påmelding 14. mai.)
Begrenset deltakerantall. Kr 650 per pers. 

Tur 2: Vesle-Galdhøpiggen rundt med tur til toppen under vegs ,ned Porten, ned Storjuvbreen, rundt Galdhømassivet tilbake til Juvasshytta. (Påmelding 15. mai.)
Krever skiferdigheter, utsatt breskikjøring.  kr 350 pr.  pers.
Klokken 10.00 blir det også mulighet til å besøke Mimirsbrunnir. "Over Juvflye blir du guida gjennom klimahistorie og fleire tusen års historie om jakt og fangst, før turen går vidare inn i istunnelen: 60 meter inn i isen – 6 000 år attende i tid”.
Turen tar ca 3 timer. 300 for voksne og 150 for barn. Påmelding ved oppmøte. Sjekk ut http://mimisbrunnr.no for mer info om turen. 

Meny for kvelden:

Forrett:
Lakserull på salatseng med dressing

Hovedrett:
Hjortesteik med rødvinssaus, rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteter.

Dessert:
Vaniljepannacotta 

Underholdningskveld: en kortere tur til Mimmirsbrunnir.
150,- for voksne og 75,- for barn. Avgang 20.00, påmelding ved avgang.

Tirsdag. 17. mai:
Tur til Galdhøpiggen. 
Oppmøte kl 10.00 på Juvasshytta med ski på beina.
Ingen påmelding. Ingen deltakeravgift.
Matservering fra kl. 14.00 – 17.00.
Buffet vil bestå av tradisjonsmat fra Gudbrandsdalen med blant annet rømmegrøt, spekemat, salater, viltgryte, gravet laks, røyka laks, hjemmelagd flatbrød, hjemmebakt fuccatia brød, dessertbord m.m. 

Velkommen! Med forbehold i endring på turene med vær, snø og føreforhold.

HJEM