Vegen er ope, men krev vinterdekk og eller kjetting.

MATOPPLEVELSER

Kjøkenet legg vekt på heimelaga mat. Mange av råvarane er lokale og stuttreiste. Vekemenyane består av elg, hjort, rein, fisk og tradisjonell festmat for Gudbrandsdalen. Laurdagskveldane i høgsesongen byr vi inn til buffet med tradisjon. Rømmegraut, spekemat, salater og varmretter. Alt brød bakar vi sjølv.

3 retters middag

Juvasshytta har fast middagsservering frå 18.30-21.00 i hovudsesongen(Vi avsluttar serveringa tidlegare utanom hovudsesongen om det er lite folk). Ynskjer du å få servert mat etter dette må du gje beskjed i god tid slik at vi kan ordne noko til dykk kjem. Som turisthytte blir middagen presentert i eit eller to bordsett. det vil si at vi set saman ulike rom på same bord. Slik har det vorte gjort i fjellheimen i mange år.

Dersom du har allergier eller er vegetarianar/ veganar har vi alternativar for deg og tilpassar menyen ved behov.

Bur du ikkje hjå oss, men ynskjer å ete middag hjå oss likevel er det fullt mogleg. Ring og bestill bord.

Lunsj

Vi har alltid tallerkenrett eller en mindre Ala carte meny
frå 13.00 – 16.00 kvar dag gjennom sumaren. Meny varierar.

Frokost

Lunsjpakke

Niste må ein ha på ein dagstur. Hjå oss smør du nista di sjølv ved frokosten. Vi har mellomleggspapir og matpakkepapir.
Hugs at om du ynskjer å få fylt termosen din, ta med eigen termos å lever den i resepsjonen kvelden før.