Vegen er bar per 20/5. Sumardekk går fint.

Jobb hjå oss?

På Juvasshytta har vi mange ledige stillinger for kommende sesong. ønsker du en jobb på 1840 meter over havet?

Er du sosial, utadvent å glad i å ta i et tak, da kan dette være perfekt for deg!

Rundt oss har vi Jotunheimens høyeste topper, permafrost , vegetasjon er det lite av. Vi driver med overnatting og guiding. Hytta er familiedrevet, i høysesong har vi 30-35 ansatte. Vil du bli en del av familien vår på hytta har vi kanskje stillingen som kan passe deg.

Sesongen 2019 åpner vi for første gang til påske.

12.-22. april (påske)

1.mai - 5.mai

16.-19. mai

30.mai - 22.september.


Kokk

Juvasshytta søker kokk, med oppstart 10.april.

Kjøkkenet legger vekt på hjemmelaget mat. Mange av råvarene er lokale og kortreist. Ukemenyene består av elg, hjort, rein, fisk og tradisjonell festmat for Gudbrandsdalen. Lørdagskveldene i høysesongen samt 17.mai byr vi inn til buffet med tradisjon. Rømmegrøt, spekemat, salater og varmretter. Alt brød baker vi selv.

Vi ønsker at du som kokk skal utvikle vårt kjøkken og sette ditt eget preg på maten vi serverer.

Du må være arbeidsvillig, lett å samarbeide med og åpen for bruk av råvarer fra lokale levrandører.

Om den rette kokken skulle dukke opp, er vi åpne for at dette kan bli en 100% helårsansettelse.

Prøvetid: 3 uker

Resepsjonist

opptsart 5. April til 23. September. 100% stilling.

Dette er en varierende jobb med til tider høyt tempo. Her er du vårt ansikt utad. Du må være blid, serviceinnstilt og samarbeidsvillig. Bør beherske norsk og engelsk godt.

Kjøkkenassistent

15.juni-30.august

Vi du være kokkens høyre hånd? Er du glad i natur, fjell, en hektisk hverdag? Klar for å ta i et tak og er glad i å lage mat? Da kan vi være stedet for deg. Erfaring fra kjøkken kreves.

Frokostvert

hele perioden eller deler.

Vi søker frokostvert til hele sesongen. Du har ansvaret for at både gjestene og personalet får frokost om morgenen. -Og at det til en hver tid er en fin frokostbuffet til våre gjeseter. Vi baker alltid vårt brød selv, så dette vil bli en av oppgavene dine etter at frokosten er over. Samt lage lunsj til personalet.

Guide

2 stykker hele perioden

Er du glad i å gå tur? Har brekurs, førstehjelpskurs og erfaring med guiding, bre og fjell? Da kan dette være drømmejobben din.

Vi har guidede turer hver dag gjennom sesongen. Hovedmålet er Galdhøpiggen, men vi har også andre turer. Som eks. vesle Galdhøpiggen.

Guide

2 stykker 15.juni – 25. August

Prøvetid guide: 2 uker

Søknadsfrist på alle overnevnte stillinger: 10. Februar 2019.

Lønn etter avtale, fri kost og losji.

Søknad sendes til silje@juvasshytta.no